Het Vlinderhuisje

Op 2 februari 2009 opende het vlinderhuisje in Mechelen voor het eerst haar deuren voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Veel ouders hebben de juiste keuze gemaakt door voor het Vlinderhuisje te kiezen. Sindsdien hebben wij heel wat baby’s en peuters in ons hart opgenomen en ze zien lachen, groeien en ontwikkelen. Wij van het vlinderhuisje houden van ons werk met kinderen en zouden voor geen goud iets anders willen doen.

Dit vertrouwen heeft ertoe geleid dat wij als vlinderhuisje hebben kunnen groeien. Na de opening van ons kinderdagverblijf het vlinderhuisje begon het steeds drukker te worden. Dat resulteerde in een uitbreiding op 18 oktober 2010. Op de verdieping onder het Vlinderhuisje is de opening van 2 nieuwe groepen gevierd. Dat leverde 30 extra plekken op voor kinderen in ons pand. Hierdoor hebben wij een capaciteit kunnen verwezenlijken van 60 opvangplekken onderverdeeld in 4 horizontale groepen.

Ons team

Ons team bestaat uit een hechte groep van professionele medewerkers die hun uiterste best doen om uw kind centraal te stellen. Ondertussen telt ons team 7 leden. Wij zijn als kinderdagverblijf enorm gegroeid en willen samen met de kinderen uitkijken naar een mooie toekomst. Onze doelstelling luidt daarom als volgt:

“Ouders een zorgeloos gevoel bezorgen en uw kind de beste zorg bieden want dat verdiend het ook.”